Hae
Fittiina

Mitä kuuluu?

Blogi taukoa on syntynyt ihan huomaamatta, joten rikotaan blogitauko perinteisellä mitä kuuluu -postauksella. Syy miksi blogia ei ole tullut päivitettyä on se etten yksinkertaisesti ole keksinyt kirjoitettavaa tai oikeastaan aiheita on mutten ole jotenkin vain osannut pukea niitä sanoiksi. Luulen, että olen pitänyt riman liian korkealla kirjoittamiseen ja sitten kun tuntuu ettei mikään teksti ole hyvä niin julkaisua vain lykkäsi koko ajan.

Kevät meni valmentaessa yksilöasiakkaita ja ohjatessa äideille ulkotreenejä sekä opiskellessa. Aloitin toukokuussa some-osaaja koulutuksen, joka kestää elokuun loppuun saakka. En ole ihan kaikkiin etäkoulupäiviin päässyt osallistumaan ja motivaatio ei ole ollut kovin korkealla koska koulutus ei ollut ihan sitä mitä ajattelin sen olevan. Muutamia pikku juttuja sieltä on tarttunut mukaan mutta ei mitään kovin uutta, joten olen miettinyt, että jättäisin opiskelut kesken.

Keväällä ja kesän alussa myös oma treenimotivaatio oli kadoksissa koska alaselkä/pakara/reiden kivut vaivasivat ja vaivaavat kyllä välillä edelleenkin. Miulla oli alkuvuodesta haaveena mennä jossain kohtaa voimanostokisoihin mutta nyt olen ainakin toistaiseksi kuopannut sen haaveen näiden kipujen takia ja koska mitään varsinaista syytä ei ole löytynyt.

 

 

Harmitti myös se etten voi tehdä sellaista treeniä kuin normaalisti tekisin ja mistä saisin kaikista eniten iloa mutta olen nyt sinut asian kanssa sillä tärkeintä on, että pystyn liikkumaan ja todellisuudessa pystyn kuitenkin tekemään salilla ja muualla melko paljon. Treenimotivaatio on taas löytynyt ja olen siitä niin iloinen!

Kesä on mennyt aika rennosti lomaillen ja tehden töitä. Myös tuleva syksy on alkanut hieman ahdistaa koronan takia. En edelleenkään tiedä onko ryhmäliikuntatunteja normaalisti syksyllä, joten totta kai oma toimeentulo mietityttää taas kerran. Varsinkin viime viikolla ajatus siitä ettei syksy olisikaan normaali niin on painanut mieltä todella paljon.

Mitään elämää mullistavaa ei siis ole tapahtunut – perusarkea nauttien myös tästä ihanasta kesästä! Kaipasin ehkä myös vähän enemmän tällaista rentoilua ja akkujen latausta, joten nyt jaksaa taas enemmän panostaa blogiin ja yleisesti someenkin.

Miten siun kesä on mennyt?

<3: Fittiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *